Versnellen Verbeteren Vernieuwen

Drijfveren kunnen voorspellen of een persoon of team zijn kennis, vaardigheden en competenties inzet. Aan de hand van gevarieerde stellingen is het mogelijk om een persoonlijk of teamprofiel samen te stellen.

In een taal van kleuren, uniek weergegeven in een matrix worden drijfveren omgezet in denkstijl, valkuilen, energie en mindset ‘onder druk’. Iedere kleur staat voor een stijl van leiderschap.

Ik bied een 'op maat' TEAM Effectiviteits Programma. Als gecertificeerd Management Drives partner maak ik  samen de smeerolie, vernieuwing, kansen, structuur, focus en teamverbanden inzichtelijk.

Het team is aan zet.  We maken een  programma 'op maat' dat ook creatief, actief en verfrissend is. Met elkaar aan de slag is niet alleen inhoud. Juist ook elementen op FUN bouwen we in.

Werkplezier | Duurzaam Inzetbaarheid | Vitaliteit

Een basis voor een stralende samenwerking is elkaar goed kennen. Meer weten en begrijpen hoe een collega denkt en handelt geeft begrip en vertrouwen in elkaar. De samenwerking verloopt soepeler, fijner en heeft meer impact.

CREATE YOUR BLUE ZONE
Een fijn team werkt gepassioneerd met elkaar en haalt daarbij het beste uit zichzelf. En is gericht is op de doelstellingen van de afdeling of het bedrijf. Tijdens de teamactiviteit “Create Your Blue Zone’ ga je met elkaar aan de slag. Gebaseerd op ieders persoonlijke kwaliteiten en drijfveren en geïnspireerd door de kenmerken van de 6 Blue Zones in de wereld waar mensen gelukkig, vitaal en gezond oud worden. En hun hart en drijfveren volgen in het werk dat ze doen. Elk teamlid maakt een persoonlijk profiel en met elkaar wordt een teamprofiel gemaakt. Het resulteert in een concreet team-actieplan.

DOEN strategie in de organisatie

DOENstrategie helpt teams maximaal bij te dragen aan de groeiambitie.
Wat is de ambitie? Wat zijn de doelen? Wat is de Missie en Visie? Vaak staat dit allemaal of op papier.
Worden deze papierentijgers ook écht gebruikt of blijven ze op de tafel of zelfs in een lade liggen?

Met DOENstrategie gaan we actief aan de slag om van papier naar praktijk te gaan. Met elkaar maken we ambities daadwerkelijk planmatig, doel- en actiegericht.

We versnellen de implementatie door grote veraf ideeën naar direct te realiseren acties. Er komt focus, slagkracht en ondernemerschap naar het gezamenlijke doel.